Vragen of interesse? Contact opnemen

Ervaringen van klanten

Bij elke presentatie is het belangrijk de focus te leggen bij je publiek. Wat gebeurt er bij hen tijdens en na jouw presentatie? Zo is het ook met trainingen. De deelnemers bepalen het succes. Lees hieronder wat klanten zeggen over onze trainingen.

“Mijn boodschap komt krachtiger over.”

Het verschil is absoluut merkbaar. Nu presenteer ik met veel meer rust en zelfvertrouwen. Mijn boodschap komt krachtiger over. De training heeft me geholpen duidelijke focus in mijn presentaties te hebben.

Ron de Vaan, Senior Consultant Rembrandt Corporate Finance

Lucia Hendriks

“Ook tijdens overleggen en in het dagelijks contact pas ik jullie training toe.”

Ik heb nog steeds heel veel profijt van jullie training. De tools die ik aangereikt kreeg gebruik ik dagelijks en niet alleen bij presentaties. Ook tijdens overleggen en in het dagelijks contact pas ik jullie training toe. Reflectie is belangrijk om scherp te blijven. Ik vind jullie training een topper.

Lucia Hendriks, Coördinator bij Instituut Fysieke Veiligheid

“De training heeft een zeer goede opbouw. Zeer goede balans tussen theorie en praktijk.”

Arjen ZwinkelsController, ViaViela

”Ik heb meer opgestoken dan verwacht. Wat je leert pas je direct toe, veel dynamiek, houdt de aandacht vast.”

Monique van der Meijden, Registeraccountant, Ministerie van Buitenlandse Zaken

“Jullie presentatietraining van 4 jaar geleden, helpt mij nog elke week.”

Norbert Romeijn, Head of regional procurement & supply chain management, Halliburton

“In deze training heb ik bereikt dat ik over mijn angst heen ben.”

Ik heb lang angst gehad om voor grote groepen te spreken. Na het volgen van deze training ben ik over deze angst heen ben.

Wouter Kindt, Consultant interim management & executive search FinanceFactor

“De individuele coaching heeft mij enorm geholpen.”

De coaching is erg goed. Één-op-één keken we naar mijn doelen. Dat heeft mijn presentaties verbeterd en heeft me enorm geholpen in mijn eigen ontwikkeling.

Marlijn Steffes, Sales Representative Medtronic

“Deze training was ruim boven mijn verwachting.”

De kwaliteit van deze training was ruim boven mijn verwachting. Ik heb meerdere nieuwe inzichten gekregen en veel bruikbare tips ontvangen: zowel op het gebied van het voorbereiden van een presentatie als op gebied van het presenteren zelf.

Renate van der Meer, Senior consultant Rembrandt Fusies & Overnames

Robin van Assenderp

“De meest effectieve training die ik gevolgd heb.”

De cursus is mij goed bij gebleven. Het gaat me nog niet natuurlijk af, maar iedere keer als ik in een staande positie praat tegenover mijn afdeling, gaan alle belletjes rinkelen en denk ik weer aan de tips die ik toen heb gekregen van jullie.”

Robin van Assenderp,controller bij Esri Nederland

Net zo enthousiast worden?

Wil je net zo enthousiast worden als de klanten die we hierboven aan het woord laten? Wil je ook van je presentatieangst af? Of heb je geen angst, maar wil je gewoon steengoed leren spreken?

Maak dan gebruik van onze trainingen of schakel ons in voor 1-op-1 presentatiecoaching.

Na iedere training vragen we de kandidaten om ons te beoordelen.

We zijn er enorm trots op dat we kunnen zeggen dat we in de afgelopen 25 jaar meer dan 1.000 deelnemers beter hebben laten presenteren. Nog trotser zijn we dat het gemiddelde cijfer dat zij aan de training geven een 9+ is!

Opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen 25 jaar presentatietrainingen gegeven voor vele opdrachtgevers. Een kleine selectie:

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse mailing en ontvang informatie over presenteren (privacyverklaring).

Interesse in onze trainingen of coaching? Neem contact op!